Våningssängar

Billiga våningssängar

Confident Living erbjuder
en stor mängd billiga våningssängar

Billig våningssäng som går att förvandla till två enkelsängar

Letar du billiga våningssängar? Bland det bästa som finns när man vill få plats för många är att bygga på höjden. Det finns många bra och billiga våningssängar på marknaden att köpa idag. De frigör värdefull golvyta och tillåter en att utnyttja mycket små utrymmen. Allt fler väljer därför att inreda sina hem med en våningssäng eller två.

Det är ganska vanligt med billiga våningssängar i barnens rum. De har ofta behov av plats för att leka, kanske ha sitt skrivbord och en liten läshörna. Allt detta i ett redan lite mindre rum. En del av de populära, moderna modellerna har gott om förvaringsplats, med lådor både under sängen och på sidorna. Helt perfekt när barnen måste dela rum. Det finns snygga vita våningssängar samt flera andra fina färger som passar mycket bra för de unga.

Billiga våningssängar kan också vara den perfekta lösningen för sommarstugan eller fritidshuset. En stuga är ofta redan ganska liten, så när de vuxna barnen kommer med sina familjer så kan det bli ganska fullt. Genom att ställa in en eller ett par våningssängar i extra rummet, eller kanske till och med i uthuset, så kommer alla att få plats att sova. En del varianter av våningssängar har till och med plats för tre personer, vilket ger större möjlighet att välkomna gäster. Antingen med en tredje säng högst upp, eller genom att underbädden är bredare och därmed passar bra för till exempel ett par.

På nätet hittar man idag det absolut största utbudet av billiga våningssängar. Dels olika modeller, vissa är riktigt avancerade, medan andra bara är ett par enkla sängar som sitter ihop. En del våningssängar har praktiska hyllor och lådor i trappan, eller så räcker det med en enkel stege. Man kan också välja mellan trä och metall, det finns idag flera fina varianter inom varje grupp. För barnkammaren är de ofta målade i trevliga, gulliga färger som de små barnen trivs mycket bra med.

Förutom det stora utbudet så kostar det också ofta lite mindre att beställa sin våningssäng online. Mycket ofta är priserna på nätet en hel del lägre, och sedan erbjuder många svenska nätbutiker fri frakt hela vägen hem. Detta kan vara speciellt skönt när det handlar om stora, tunga möbler som sängar. Confident Living är idag en av de nätbutiker som har denna tjänst, tillsammans med ett härligt brett utbud av sängar i alla möjliga stilar.

Billiga våningssängar kan alltså vara lösningen i flera olika situationer. Våningssängar är inte bara till för barn, utan även vuxna kan sova riktigt gott i dessa sängar. De passar bra både som permanenta sovplatser och för långväga gäster. På nätet kommer man garanterat att hitta något som är perfekt för hemmet eller fritidshuset, så att man kan samla alla sina nära och kära.

Säng tillverkad i massivt, lackat trä En billig våningssäng kan vara den perfekta lösningen för sommarstugan Våningssäng för barnrummet Vit våningssäng Billiga sängar finns att köpa både för hemmet och fritidshuset Billig våningssäng med generösa bäddmått

Möbelbutiken Confident Living
erbjuder en stor mängd bra våningssängar
billigt och fraktfritt

Vit säng med gott om förvaring Elegant, stilren säng tillverkad i massiv vitlackad furu Praktisk våningssäng som snabbt och enkelt kan förvandlas till två enkelsängar Confident Living Confident Living
Besök Confident Living
Se alla sängar som finns att köpa hos Confident Living